De leefstijlcheck

Wil je met een kort traject investeren in de gezondheid van je medewerkers, zodat zij tips en advies op maat ontvangen? Kies dan voor de leefstijlcheck voor bedrijven.

Op basis van de leefstijlaspecten beweging, voeding, slaap, stress, ontspanning, roken en alcohol, is een vragenlijst met 37 vragen samengesteld.

Medewerkers krijgen de lijst digitaal toegestuurd en retourneren die na het invullen van de vragen. Vervolgens worden de antwoorden in een individueel gesprek op de eigen locatie met de medewerker besproken en ontvangt hij of zij daarvan een kort verslag met tips en adviezen op maat om gezonde gewoontes in het dagelijks leven te integreren.

De leefstijlcheck kost per deelnemer € 125 (excl. Btw en excl. reiskosten)

Reacties van deelnemers:

“Ik vond het leuk om te horen dat het eigenlijk best goed gaat. Verder vond ik het handig dat Christa tips had om nog wat kleine dingen aan te passen. Die tips waren niet lastig en ik heb ze inmiddels al doorgevoerd. Ook de tip om eens op de website van het voedingscentrum te kijken was handig. Daar staan best handige dingen op (zoals recepten of ideeën voor tussendoortjes) waar ik zelf niet zo snel aan gedacht had”. 

“Ik vond dat het een goed en nuttig gesprek was en dat ik belangrijke inzichten heb gekregen over hoe ik het een en ander aan moet pakken. Ik vind ook dat zij belangrijke onderwerpen bespreekt en dat zij deze goed weet toe te passen op de persoon. Ik zou haar zeker aanraden”. 

“Ik vond het ook een erg fijn gesprek en ben blij met de tips welke ik heb ontvangen”

“Dank voor het gesprek. Het heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht op vlak van mijn invloed(mindset) op het aanpakken van zaken”